Pratite nas

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Linkovi

Video

smo posvećeni, strastveni i odlučni u zamisli da naša odela odišu karakterističnim stilom, dobrim ukusom, ali i luksuzom koji se prepoznaje već na prvi pogled. Zato se trudimo da našu viziju prave gospode i vrhunsko sašivenih odela, onako kako ih mi vidimo, prenesemo na svaki naš kroj, svakog muškaraca koji želi da bude svoj.

Krojiti odela za muškarce za nas je uvek bio pravi izazov. Oni koji se malo bolje razumeju u sam proces vrhunskog tailoring-a, i te kako znaju koliko je teško šiti muška odela.

To činimo još od 1990. godine, kada smo naš biznis započeli u shic butiku, smeštenom u beogradskoj boemskoj četvrti Skadarlija, odakle je i krenula da se širi naša vizija luksuza. Ubrzo zatim postali smo prepoznatljivi kao kuća kojoj je dato poverenje da oblači brojne domaće i inostrane korporacije, čineći njihovo osoblje elegantnim, prefinjenim i stilizovanim.

Nakon godina iskustva, početkom 2003. godine rađa se naš novi, sada već prepoznatljiv brend – Rancco, koji se najpre prodavao u prodavnicama Beko, Yugoexport i Centrotextil. Danas imamo dve luksuzne prodavnice koje se nalaze u samom središtu grada, u Knez Mihailovoj ulici.

Mi cenimo individualnost. Smelost. Želju da se bude drugačiji. A pre svega, posedovati svoje ja, jer danas je luksuz biti svoj.

U želji da uhvatimo korak sa vremenom, svakodnevno ulažemo našu energiju u stvaranje mode za savremenog muškarca, koja se brzo menja, a nema mnogo vremena za razmišljanje. Neko kome ne treba puno da prepozna vrhunski kvalitetno odelo. Neko ko zna to da ceni i želi da u društvu bude izdvojen i primećen. Insistiramo na kvalitetu, jer koristimo izuzetne italijanske i engleske tkanine, uzimajući najbolje od najboljih, kako bismo na kraju dobili moderan i savremen spoj, obogaćen stilskim detaljima. Tako je i kreiran naš, sada već uveliko poznat, klub, teget sako, sa dvadeset i četiri karatnim pozlaćenim dugmićima koji uliva poverenje u svačijim očima.

Dajemo slobodu da naši klijenti sami biraju tkaninu, postavu, model, detalje, dugmiće, ukrasne štepove, džepove, jer to je jedan od načina da uvek znate da je odelo koje nosite samo vaše. Tako izrađeno odelo je sasvim jedinstveno, samo za vas, sa vašim inicijalima.